MATCHA-TE LATTE

Vi ble introdusert til matcha te allerede i fjor (på denne tiden til og med). Vi var på en lang weekendtur til New York da vi bestemte oss for å ta en kaffepause på en av de uavhengige kaffesjappene der. Tomas valgte en americano mens jeg tenkte at den grønne te-latten de reklamerte for kunne … Mer MATCHA-TE LATTE

TOMATSUPPE

Vi hadde en periode under Christinas første år med diabetes, der vi hadde dilla på hjemmelaget supper. Posesupper var det desverre mye av på kjøkkenet, men etter å ha lest ingrediensinnholdet innså vi at disse ikke var bra for henne. I denne perioden utviklet hun en kresenhet som kom av matvarer vi måtte velge vekk. … Mer TOMATSUPPE

ST. PADDYS STEW

I anledning Irlands nasjonaldag St. Patricks day måtte vi selvfølgelig stille med en god irsk kjøttgryte eller stew som de kaller det. Vi gikk til innkjøp av en støpejerngryte av merket Høyang Polaris og grytekjøtt av lam hos en slakter. Det var virkelig en drøm å langtidskoke gryteretten i en slik kjele, og vi smakte … Mer ST. PADDYS STEW

SØRSTAT MARINERT KYLLINGLÅR MED SØTPOTET BÅTER

Denne «oppskriften» fant vi for et år siden, det var vel den tiden Christina fortsatt hadde høyt blodsukker og vi måtte finne nye middagsretter. I utgangspunktet ble det brukt en hel kylling i oppskriften men vi synes kanskje kyllinglår er litt lettere å håndtere og ordne med. Samtidig så er også kyllinglår veldig saftig om … Mer SØRSTAT MARINERT KYLLINGLÅR MED SØTPOTET BÅTER