SØRSTAT MARINERT KYLLINGLÅR MED SØTPOTET BÅTER

Denne «oppskriften» fant vi for et år siden, det var vel den tiden Christina fortsatt hadde høyt blodsukker og vi måtte finne nye middagsretter. I utgangspunktet ble det brukt en hel kylling i oppskriften men vi synes kanskje kyllinglår er litt lettere å håndtere og ordne med. Samtidig så er også kyllinglår veldig saftig om du så skulle oversteke den litt.


INGREDIENSER ca 4 personer
4 store kyllinglår
2 søtpoteter
4 maiskolber
et par sjampignonger
2 ts Grillkrydder
2 ts paprikakrydder
1 ts chilli pulver (mild)
50gr smør
litt olivenolje
salt


Legg kyllinglårene på et stekebrett, Kutt opp maiskolbene i 3 (eller 2). Skrell søtpotetene og kutt dem opp i båter. Pensle disse med litt olivenolje og salte dem forsiktig. Spe disse rundt på stekebrettet, hvis det ikke er plass, så kan man steke disse på et eget brett (vi gjør oftest det da kyllinglåret gir fra seg en del væske).

Smelt smøret og bland paprika-, grill- og chilipulveret inn (blir det for tykt så kan man smelte mer smør). Pensle kyllinglårene med dette.

Strø champignongene rundt på brettet.

Sett dem på midterste rille i ovenen på 200 grader og ca 30 min.

Sørstat marinert kyllinglår med søtpotet båter Sørstat marinert kyllinglår med søtpotet båter_2

Vi håper det smaker!
Sørstat marinert kyllinglår med søtpotet båter_4

tomas

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s