KAFFE MED CHOCO SPOON

Vi fikk to fantastiske choco spoons i julegave i fjor. Vi har spart disse til en kald vinterdag, denne gangen brukte vi nougat skjeen i en helt vanlig kopp kaffe latte. Konseptet til CH-CO Comapny er at du skal ha disse skjeene i varm melk, og da får du på en måte en varm kakao. Disse kommer i mange forskjellige smaker, vi har også en apple crumple almond sjokolade skje (vi gleder oss til å prøve den også).

Vi valgte å prøve denne med en kaffe med melk i, vi drikke ikke så mye kakao i huset. Etter å ha dyppet skjeen i merket vi at sjokoladen smeltet og ga en kjempe god smak av nougat! NAM! Så i stedenfor den klassiske sirupen i kaffen, hvorfor ikke prøve en ch-co spoon 🙂

Disse fås tak i på Liebling i Oslo eller andre litt urbane kaffebutikker. Koppen vår er forresten fra Aida’s nye kolleksjon Ensõ, vi har forelsket oss helt i designet! Dette er forresten ikke et sponset innlegg 🙂

caffe-coco2
P1610300 coffe-chocoP1610311

tomasogChristina

Reklame

4 kommentarer om “KAFFE MED CHOCO SPOON

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..