Etter et par dager med kjempe god mat var det på tide med litt sunnere mat, og ikke minst litt «lettmat». Å ha blitt så ekstremt kresen og ha et stort behov for variasjon i maten har vært tøft for begge parter, men det ser ut som at dette endelig løser seg. Vi lagde en enkel laksewrap med innbakt laks og sweet and sour saus.
INGREDIENSER (ca 3 store wraps)
1 pk Maggie chili panering for kylling
3 stk fileter laks
1 egg
1 flaske sweet chili saus (eller valgfri saus)
3 store wraps
rømme (kan sløyfes)Valgfri grønnsaker, vi brukte: rødløk, avokado, hjertesalat og cherry tomater)
Pisk et egg lett, fjern skinn fra laksen og hell paneringsblandingen i en stor bolle/tallerken.
Del laksen i to sånn at du får litt tynnere skiver. Dypp så laksen i egg og deretter rull den in paneringen sånn at den blir godt dekket. Ha laksen i en ildfast form.
Sett laksen i ovnen på 200 grader i 10 minutter.
Derretter kan du kutte opp grønnsakenen og dekke på.
Server maten og ha på de grønnsakene du selv vil!
nom-nom
En kommentar om “WRAP MED INNBAKT LAKS”