SASHIMI OPPSKRIFT MEN DROPP DESSERTEN

Nå er det ikke lenge til jul og det er mange der ute som både gleder seg og gruer seg. For oss handler julen om å gi ubetinget kjærlighet og gi en ekstra tanke til de som er mindre heldige enn oss, vi kjøper =Oslo magasinet, donerer et par gule mynter til frelsesarmeen som står med bøssene sine, når vi sitter her å skriver dette får vi begge dårlig samvittighet for dette BURDE være noe vi gjør hver måned…sukk…

I år har vi blitt spurt om vi har lyst til å være med på en julekampanje med Redd Barna, og det ville vi selvfølgelig! Kampanjen setter fokus det lille som skal til for å gi barn skolegang. Denne saken ble viktig for oss da vi også er støttekontakter og ser hvor viktig og hvor heldig vi selv er med at vi har gratis skolegang, hvor essensielt det er å få en psykisk utvikling samtidig lære.

Kampanjen heter «Dropp desserten!» og budskapet er som følger: Dersom du dropper bare én dessert i løpet av julefeiringen og heller gir pengene til Redd Barna (150,-) så kan 4 barn i Kambodsja få lære å lese. Så enkelt er det.Vi klarer vel alle samen å droppe minst en dessert i løpet av desember for en viktig sak?

Vi legger ved en enkel sashimi oppskrift og oppfordrer dere til å DROPPE DESSERTEN og gi pengene til en god sak.


INGREDIENSER ca 2 pers
300 gr lakseloin
1/4 rødløk
2-3 SS rapsolje
2-3 SS Soyasaus
Asiatisk vårløk
Sesam frø
Wasabi (for de som ønsker det)


1. Skjær lakseloinen i tynne skiver sånn at det blir til fine sashimi skiver
2. Strø rødløk, asiatisk vårløk og sesamfrø over.
3. Til slutt spe på med soyasaus og olje. Spe på mer soyasaus alt etter behag 😉

Voila!

 
P1590281

Men dropp desserten a!

Facebook_delingsbilde1200x630

God 1. advent ❤

tomasogChristina

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..