BLÅBÆRMUFFINS – LCHF

Jeg elsker denne oppskriften. Før jeg fikk diabetes lagde jeg ofte blåbær «nuffins». Etter jeg ble syk gjorde jeg om denne vanvittig gode oppskriften til lavkarbo. Den ble en suksess og er en favoritt blandt venner og familie. Jeg advarer om at oppskriften er supergod men super mektig 😉


INGREDIENSER:

2 egg
1,5 dl sukkrinmelis/ tagatesse
50 g smør
1,5 dl fløte
2 dl mandelmel
1,5 ts bakepulver
1 ts vaniljeekstrakt

1 plate hvitsjokolade (her kan man bruke sukkerfri hvitsjokolade)
Blåbær eller bringebær

Sitron krem:
50 gr tagatesse
150 gr sukrinmelis
100 g smør
1pk kremost
saften av en halv sitron

180 grader i ovnen i 15-20 min

Dette gir ca 6 store cupcakes


Pisk egg og søtningsmiddel til eggedosis, pisk inn kremfløten, smeltet smør, vaniljeekstrakt og deretter det siste av det tørrvarene. Hakk opp hvit sjokolade og ha oppi bollen og tilslutt bringebær og blåbær. Rør det forsiktig inn med en slikkepott.

Bruk en spiseskje og fordel dem inn i muffinsformer så de er 1/3 fulle.

20120811_211537 20120811_211541 20120811_212158 IMG_3065

Litt lite med bilder siden bildene ble tatt i mens vi var på besøk hos foreldrene til Tomas i fjor høst 🙂

HÅPER DET SMAKER ❤

Christina

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s