Jeg elsker denne oppskriften. Før jeg fikk diabetes lagde jeg ofte blåbær «nuffins». Etter jeg ble syk gjorde jeg om denne vanvittig gode oppskriften til lavkarbo. Den ble en suksess og er en favoritt blandt venner og familie. Jeg advarer om at oppskriften er supergod men super mektig 😉
INGREDIENSER:
2 egg
1,5 dl sukkrinmelis/ tagatesse
50 g smør
1,5 dl fløte
2 dl mandelmel
1,5 ts bakepulver
1 ts vaniljeekstrakt1 plate hvitsjokolade (her kan man bruke sukkerfri hvitsjokolade)
Blåbær eller bringebærSitron krem:
50 gr tagatesse
150 gr sukrinmelis
100 g smør
1pk kremost
saften av en halv sitron180 grader i ovnen i 15-20 min
Dette gir ca 6 store cupcakes
Pisk egg og søtningsmiddel til eggedosis, pisk inn kremfløten, smeltet smør, vaniljeekstrakt og deretter det siste av det tørrvarene. Hakk opp hvit sjokolade og ha oppi bollen og tilslutt bringebær og blåbær. Rør det forsiktig inn med en slikkepott.
Bruk en spiseskje og fordel dem inn i muffinsformer så de er 1/3 fulle.
Litt lite med bilder siden bildene ble tatt i mens vi var på besøk hos foreldrene til Tomas i fjor høst 🙂