BLOMKÅL- OG PURRELØKSUPPE

En kjempe enkel suppe som jeg spiste mye av de første ukene jeg fikk vite jeg hadde diabetes. Elsker denne suppen.


1 LITER VANN

1 LØK

2 PURRELØK

1 BLOMKÅLHODE

2 SS OLJE

SALT OG PEPPER

 GARNITYR:

150 GR TORSK pr pers ELLER BACON (eller begge deler)

HAKKET GRESSLØK


 Ha oljen oppi gryten og tilsett hakket løk og purreløk (det er best om det ikke blir kuttet for små biter). Stek til de blir gyllen. Tilsett deretter vann og blomkål. Dette skal kokes i 20 min, til grønnsakene er myke. Ta deretter en stavmikser og miks til ønsket konsistens. Salt og peppre etter eget behov.

Hard stek torsken og ha det oppi suppen med gressløken.

IMG_3766IMG_3765

VI HÅPER DET SMAKER!

tomasogChristina

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s