Ramsløkpesto

hdrpl

Vi elsker virkelig å lage mat med det vi får tak i naturen🌱
Vi har prøvd oss på en ramsløkpesto med noe av ramsløken vi fant, resultatet ble fantastisk 😍
OPPSKRIFT:

ca 150 gr Ramsløk
50 gr Parmasan i terninger
2 ts maldonsalt
3 dl olivenolje
1/2 limesaft

Kjør ramsløk, parmasan og maldonsalt i en food prosessor/blender og tilsett olivenoljen og limesaften i en tynn stråle. Følg med på konsistensen – ca 1-2 min, slik at den ikke blir for fin og glatt.
Hell på krukker som er tørre og rene. Og hell litt olivenolje på toppen for at pestoen holder lengre. Uåpnet pesto trenger ikke å stå i kjøleskapet men settes inn i kjøleskap etter den har åpnet. I følge matvett.no kan pestoen vare i flere uker dersom du alltid topper med olje. Pestoen kan også fryses 😁

Ramsløkpesto5

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..