BACON & EGGE-MUFFINS

Hei og godt nytt år til alle sammen, jeg og Tomas lider av kronisk bloggelatskap. Vi hadde et veldig bra 2014, hvor vi har hatt kjempe mange lesere og det varmer våre hjerter. Det har vært en utrolig opplevelse og veldig overveldene da vi aldri trodde at vi skulle få så mange lesere, og desverre så blir vi litt mer late når det kommer til å poste oppskrifter. Kanskje vi føler litt press på oss for å prestere, men takk skal dere ha 😉

Vi starter året med å skrive litt om denne bacon og eggemuffinsen vi ble fortalt om fra klikk.no, denne er så enkel som den er genial. Dette var vårt første forsøk men jeg ser for meg at jeg skal kunne klare å utvikle og leke meg med denne metoden å lage egg og bacon på. Ps. denne er faktisk veldig lavkarbo vennlig også 😉


INGREDIENSER:

3 egg
1 pk bacon (ca 120 gr)
litt revet ost
salt og pepper

Ca 6 muffins

Bruk muffinsbrettet eller muffinsformer i silikon om du har det, da blir de perfekte!


Pisk eggene og ha oppi salt og pepper, tilslutt tilsett osten og rør. Kutt bacon opp i 2 og ha to og to halve skiver i hver form. Jeg brukte vanlig muffinsformer å lage disse oppi for å slippe at ting satt fast i bunn av formen (kjipt å stå med oppvasken etter frokost). Fordel røren i formene og stek dem i ca 10 min på 200 grader varmluft.

IMG_1405 IMG_1423 IMG_1427

Reklame

En kommentar om “BACON & EGGE-MUFFINS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..